Sunday read | Samu-lehti

Maiju

19.3.2017

Parasta sunnuntaisin on jäädä aamupäiväksi vällyjen väliin ja selailla laadukkaita printtilehtiä. Samu on feministinen miestenlehti, joka herättää uusia ajatuksia sukupuolirooleista, mieheydestä ja feminismistä. Sitä helposti luulee tietävänsä millainen maailma on ja millaisia ihmiset ovat ympärillä, mutta Samu onnistuu avaamaan silmiä avoimilla ja rohkeilla jutuillaan.

Samu ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, eivätkä numeroiden teemat vanhene heti kuukaudessa tai kahdessa. Tällä hetkellä Samun kaksi ensimmäistä numeroa näyttäisi voida tilata kimppahintaan, joten klik klik ostoskoriin, jos lehti kiinnostaa.

Upeaa tasa-arvon päivää kaikille!


What a better way to spend Sunday than reading quality magazines that inspire you through next week. This time we are turning pages of Samu magazine, a feministic journal, that encourage us to be who we are and do what we love.

Photos by Maiju Uusi-Simola